mandag 23. februar 2009

Vi begynner å bli bedre. Nå er det bare Isak, Eivind og jeg som ikke har kastet opp. Emil har riktig nok ikke kastet opp, men han har vært syk på andre måter. Vinterferien startet i dag, og vi skal ha ei rolig uke til å komme oss ordentlig.

Vi har hatt ei møteuke med Arne Thoresen. Han skal også ha møter denne uka. Det har vært veldig godt å komme sammen om Guds Ord igjen.

onsdag 18. februar 2009

..........og oppkast!

Marerittet er her, farrangen! De to minste har startet. Huff dette hater jeg virkelig. Etter en skikkerlig sprut utover gulvet får Maria det i bøtte nå. Puuuh. Benjamin drikker bare melk i dag, så "gulpinga" hans er ikke såååå ille.

Infulaensa.

Mandag ringte legen og sa at Emil har hatt kyssesyken. Ikke rart at stakkaren har vært slapp og utilpass ei tid. I dag våknet han med feber og vondt i hele kroppen. En klassisk infulensa! Han ligger utslått på sofaen og ynker seg. Snart vil vel paraceten virke, og vi får ei koselig film-stund. :)

mandag 16. februar 2009

Benjamin tok sine første skritt!

Benjamin har tatt sine to første skritt! Vi er sååååå stolte. Dette er like morsomt hver gang. Benjamin kikker opprømt rundt seg og vet veldig godt hvem som er midtpunktet. "Jaaaaa", roper vi i kor, og lillegutt stråler som ei sol. Heia-gjengen har økt betraktelig siden Isak satte sine første steg mellom meg og Eivind for snart ti år siden. :)

søndag 15. februar 2009

Lillebror på besøk.

Den vakre vinteren er virkelig tilbake igjen. Masse snø og deilig vintertemperatur! Det er så hærlig på Smimoen nå at jeg er nødt til å legge ut et bilde. Vi ser her ut av stuevinduet opp mot enden av Storfjellet og Bøla. Vi har vært heldige og hatt besøk av Rune i helga. Han har vært mye ute og lekt med ungene. Vi har nyttet snøen med aking og hopping på ski. Eivind, Isak og Mira fikk seg en fin tur opp på Heia i formiddag. Deilige vinter, når det er slik !




onsdag 11. februar 2009

HKH Prinsesse Ingrid Kjerstina er 5 år i dag!

Gratulere med dagen. Vi gleder oss til selskap i formiddag. Gratulerer til Hanne Louise også. Vi kommer i morgen :)

mandag 9. februar 2009

Slutten av forrige uke bar preg av syke barn her i huset. Det er ikke så farlig når vi kan kose oss litt ekstra til formiddagsmat. Torsdag var bare Isak på skolen. Forkjølelse og feber satte noen av oss andre ut.


Fredag reiste vi til Trondheim for å besøke mormor, morfar, onkel Rune og Una. Da måtte de to minste i stampen først :)

Hm, dette bildet av Emil ville visst lure seg inn en gang til.
Får det ikke bort jeg ;)

Benjamin høyt til værs på Huseby!
Lørdag hadde vi trivelig kaffeselskap sammen med tante Sissel, Sturla, Sveinung, oldemor og oldefar. Kjempe koselig! Her nyter Benjamin godt av kjærlig omsorg fra "gammeltante".




Vi kan vel ikke kalle dette kjærlig omsorg fra Benjamin sin side. "Rett ut halen din Mira", tror jeg han mente å si. Og det gjorde hun da også, med hjelp fra lillegutt!

søndag 1. februar 2009

Vann i springen igjen,

Etter 5-6 timer med gravearbeid og 50 meter med ny vannkabel har vi vann i huset igjen. :) Det er kjekt med naboer som driver eget firma med STORE gravemaskiner og alt mulig utstyr. Nå kan jeg ta fatt på mandagen som jeg hadde tenkt. Klesvask, brødbaking og vaske kopper som nå står utover hele kjøkkenbenken etter et døgn uten vann! Nå kan vi bare sitte her i spenning og vente til regninga ligger i postkassen. Det ble noen timer med graving, og søndagsarbeid medfører helge-tillegg. Vi måtte ha 50 meter kabel pga vanskeligheter med å grave over bekken. Vi venter i spenning.

Vasslaus.

Vi våknet til et hus uten vanntilførsel i dag. Det er brudd/lekkasje på kabelen vår. Siden det antakelig er på vår egen sidekabel må vi koste det selv. Det er min bekymring i dag. :( Vel, det ordner seg nok. Herren har omsorg for sine, også når det gjelder jordiske ting. Eivind har en ringerunde nå. Det kommer vel folk for å grave enten i ettermiddag eller i morgen tidlig. Huff, så avhengige vi er av vann! Her kan vi ikke trekke opp i do, ikke vaske oss og ikke vaske kopper! Vi henter drikkevann på Berre. Ute er det 10 minusgrader, og ikke rennende vann i bekken. Kanskje det er noen der ute som vil huske oss i bønn. Skulle gjerne hatt mer tålmodighet og positive tanker.