mandag 18. mai 2009

Telttur og 17. mai feiring.

15.- 16. mai var vi på årets første telttur, og vi håper det blir mange flere utover sommeren. Vi dro sammen med familien Bø og familien Fjell på Klinga. 14 barn, 6 voksne og tre hunder! Vi hadde det kjempekjekt ved Gilten. Neste gang håper vi det blir litt varmere nattetemperatur ;)

Dette bildet ble litt uklart, men det illustrerer litt av den koselige kveldsstemninga rundt bålet. Fra venstre: Emil, Isak, Aron, Karen, Ingrid og Emilie.

Ungene fisket mye. Her Emil og Hilda.

Emil og Aron.
Det ble veldig mange kast til slutt, men ingen fikk et eneste napp!
Olaus og Maria. To gode venner som begynner i samme klasse om noen år.

Etter ei god natt i egne senger var vi klare for 17. mai feiring. Først var det barnetog i byen og softis til alle mann. (Den ene havnet selvfølgelig i fanget på Maria). Vi fikk med oss toget i Bangdalen og sammenkomsten på samfunnshuset. Deretter dro vi på Berre og feiret farfar, før vi avsluttet dagen med kveldsmat på bedehuset. Der var det rekord-mange som deltok i år. Vi ble 120-130 stk samlet rundt bordene :)

Benjamin koser seg med alle ungene. Her sammen med Hilda og Robin.

Meg og jenta som bor inni skogen :)

Ikke noe å si på innsatsen her.
Emil, Joakim og Aron.



Marie og Karen, bestevenner!

søndag 3. mai 2009

"Sorger og gleder de vandrer til hope."

3. mai ble en spesiell dag. Vår kjære onkel Idar døde i natt. Vi vil savne ham veldig, på bedehuset, og når vi drar til Sævik på besøk. Samtidig som sorgen og savnet kommer, kan vi juble og glede oss over at han har nådd målet. Onkel Idar er hjemme hos Jesus, og vi reiser snart etter for å være sammen i evighet! Våre tanker går til tante som sitter igjen. Håper dere er mange som vil omslutte henne i bønn framover.
Vi har vært samlet på bedehuset til Ingars konfirmasjon i dag. Det var rart å samles uten onkel Idar, men dagen ble veldig fin.

Ellers har vi hatt noen fantastiske vårdager sist uke. Onsdag hadde vi "leketreff" nede i fjæra. Det var virkelig en koselig dag.
Vi har ryddet utenfor huset og har fått det veldig fint. Nå har vi laget bålplass ute ved "lilleskogen" vår, og den er brukt flere ganger allerede. Fredag tok vi vår-turen vår over Storfjellet. Vi blir like stolte hvert år over hvor flinke ungene er til å gå :)

Etter noen dager med sol og glede, har regnet kommet igjen. Nå sitter vi og kjenner på vond hals og tett nese etter å ha vært litt uforsiktig med påkledningen i skarp vårluft. Vel, dette hører også våren til ;)

Til sist siterer jeg fra Bibelen:

"Jeg (Jesus) er veien , sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg"