fredag 28. november 2008

Rydding og baking.

Min enestående lillebror!

Lillebror er på besøk denne helga. I dag har han ryddet nesten hele huset for meg. Han har sortert og lagt på plass klær, ordnet kjøkkenet strøkent, yttergangen er blitt fin, gangen inne er helt ryddig og stua er blitt koselig igjen :) Han har også vasket gulvene! Nå gleder jeg meg til å pynte til advent.

I går kveld bakte Isak og Aron sandnøtter for meg. Jeg hadde laget deigen om formiddagen, og guttene bakte ut. All deigen bakte de ut alene! Det er virkelig blitt mye hjelp i de største.


Isak har akkurat reist til Val på leir. Vi andre skal på julemesse i Misjonssenteret i morgen. Ungene skal synge i Unge Røster.
Vi gleder oss til advent nå. Om 3 dager skal vi åpne kalenderen. Ungene gleder seg veeeeeeldig, og Eivind og jeg har hver sin Flax-kalender på kjøkkentavla. Lillebror Rune gleder seg mest til julebrusen tror jeg. I morgen skal vi smake :)

2 kommentarer:

Rannveig sa...

For en lillebror du har Tone! Jeg tror jeg må stramme opp lillesøstra mi nå, altså ;) Kos dere i helga!

Solfrid sa...

Kjempeheldig med lillebroren! Jeg tror jeg skal sende en link til mine småbrødre, slik at de ser hva som forventes når de kommer hjem 19. desember.