onsdag 3. desember 2008

Godt i gang.

Synes jeg har fått gjort ganske mye til jul allerede :) I går kjøpte jeg den siste julegaven! Jeg har tre sorter julekaker på boks. Sylta ligger i lake nå, og kjøttrullen er i fryseren. Juleposten har jeg ikke kommet igang med, men det blir snart.
I dag skal jeg vaske klær. Det er to dager siden sist, og dere aner bare ikke hvor stor haugen er blitt. Nå skal det sies at Eivind har ryddet "på sin side" av senga. Han synes visst det er enklest å sende alt til vask da!

5 kommentarer:

Rannveig sa...

Fikk meg en god latter nå, Tone. Så det er flere menn som rydder på "sin side av senga", sånn en gang iblant ;) Hehe, trodde det bare var her hos oss jeg :)

(Når jeg har sagt A så må jeg vel si B også; han min har nå brukt denne perm-uka si til å komme gjennom kleshaugen på vaskerommet vårt. Han har vel ikke satt seg det målet noen gang før, men han greier det fint!)

Trangmyr sa...

he he, akkurat sånn er min mann også, han tok kleshaugen på sin side av senga i går;)

familien bø sa...

Så alle mannfolk er sånn altså:D
Men jeg må erkjenne at det var min haug som var størst sist gang;)

Skogfrua sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Skogfrua sa...

Itj all menn e sånn, itj min mainn hvertfall! Han har itj "si side av senga", bare veggen! Så t alle frustrerte fruer: Skyv herresida helt innte veggen, da får dokk alt på stua i stedet! ;)