lørdag 20. desember 2008

Nå har Eivind tatt med seg guttene ut på ski for å finne juletre. Det er så koselig, for tidligere har vi kjøpt tre i byen. Guttene var kjempespente før de dro :) Jeg er også spent. Det skal litt til å finne et tre som oppfyller alle kravene mine.

På Smimoen er IKKE alt ferdig til jul ennå. Vi får nok ikke vasket annet enn gulvene og badet i år. Jeg prøver å ikke bli deprimert over det. Et ryddig og pyntet hus er det viktigste, og det er helt sikkert nok for å skape den rette julestemningen for ungene. Jeg fikk en magnet- brikke for å henge på kjøleskapet av Solfrid en gang. Der står det:
"Å vaske hus mens ungene er små, er som å måke snø mens det snør hele tiden."
Så sant, så sant!

2 kommentarer:

Rannveig sa...

Så koselig med juletrehenting :) Det tror jeg er en tradisjon som barna setter stor pris på! Mathias og Lukas er ute og leter idag de også, det er første gang for Lukas. Jeg tipper han er veldig stolt når de kommer hjem, uansett hvordan treet ser ut! ;) Og da skal nok jeg greie å ha det i hus også :)

Skogfrua sa...

Vi skull også på juletrehenting i dag! På Fossland! Men vart i stedet hjæm for å vask oppkastklær! Farangen i huset her! Trudd vi va ferdig, men, nei, da!