lørdag 8. november 2008

Hallo der ute!

Lurer bare på om det finnes noen som er innom bloggen av og til? Uten kommentarer på innleggene er det umulig å vite. Er vel liten vits i å legge ut noe hvis ingen er innom.
Vet du følger med tante Sissel. Takk for meldinger. :)

4 kommentarer:

Marianne sa...

Hei Tone!:)
Vet hvordan det er når man aldri får resons på innleggene, men det er visst noe alle med blogg "sliter med". Jeg er inne på bloggen deres hver dag, superspent på nytt hjemmefra!;) Så, fortsett med stor frimodighet du!!:)
Hjertelig velkommen til å kommentere på bloggen min også, når du føler for det!
Klem fra Marianne

Rannveig sa...

For en ræser Benjamin er! Det er arti å følge med på bloggen din, og jeg skal bli flinkere til å legge igjen noen ord. Ha ei fortsatt fin helg! :)

fru v sa...

Hei du....

Jeg var inne på rannveig sin blogg og der fant jeg en link til din blogg. Så da måtte jeg inn å myse, skjønte det var Tone søsteren til Bente om jeg ikke har bommet helt??( ble kjent med henne og Alf Ivar i Bergen). Så da må jeg innrømme at jeg bare har fortsatt å kikke innom. Du har så søte barn at...kan se likhet med Andrea og en av dine døtre med aner nå ikke hva hun heter. Så da er en av kikkerene avslørt. Om du vil kan du kikke innom min blogg familienv.blogspot.com.

Mvh ingunn

Åshild sa...

Hei Tone!
Jo, jeg er innom og leser bloggen din! Litt vittig, for jeg var akkurat innom min egen blogg for å se om noen hadde kommentert...men nei,da. Ha ei fin uke!